Να στείλετε μήνυμα

Αυτό που είναι SMT, ποιες είναι οι διαδικασίες παραγωγής SMT

April 13, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι SMT, ποιες είναι οι διαδικασίες παραγωγής SMT

whatsapp: +8613424013606, skype: sensenhenhao, wechat: JoyLY0322

το www.meraif.en.alibaba.com

το www.smtproductionline.com

smt προμηθευτής περισσότερο από 17years λύσης.

 

SMT είναι επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία (η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία) (η σύντμηση της επιφάνειας τοποθέτησε την τεχνολογία), η οποία είναι η δημοφιλέστερες τεχνολογία και η διαδικασία στην ηλεκτρονική βιομηχανία συνελεύσεων. Το μπάλωμα SMT αναφέρεται στη σύντμηση μιας σειράς διαδικασιών διαδικασίας που υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει του PCB. Το PCB (τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων) σημαίνει τον τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων.

 

διαδικασία:

Βασικά τμήματα διαδικασίας SMT: Εκτύπωση κολλών ύλης συγκολλήσεως --> να τοποθετήσει μερών --> θεραπεία φούρνων --> συγκόλληση επανακυκλοφορίας --> Οπτική επιθεώρηση AOI --> συντήρηση --> χωρισμός πινάκων --> αλέθοντας πίνακας --> καθαρίζοντας πιάτο.

 

1. Εκτύπωση κολλών ύλης συγκολλήσεως: Η λειτουργία της είναι να τυπώσει την ύλη συγκολλήσεως-ελεύθερη κόλλα επάνω στο μαξιλάρι του PCB που προετοιμάζεται για τη συγκόλληση των συστατικών. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιούμενος είναι μια μηχανή εκτύπωσης οθόνης, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της γραμμής παραγωγής SMT.

 

2. Μέρη που τοποθετούν: Η λειτουργία της είναι να εγκαταστήσει ακριβώς την επιφάνεια τοποθετεί τα συστατικά στη σταθερή θέση του PCB. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιούμενος είναι μια μηχανή τοποθέτησης, η οποία βρίσκεται πίσω από τη μηχανή εκτύπωσης οθόνης στη γραμμή παραγωγής SMT.

 

3. Φούρνος που θεραπεύει: Η λειτουργία της είναι να λειώσει την κόλλα, έτσι ώστε η επιφάνεια τοποθετεί τα συστατικά και ο πίνακας PCB συνδέεται σταθερά από κοινού. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιούμενος είναι ένας θεραπεύοντας φούρνος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη μηχανή τοποθέτησης στη γραμμή παραγωγής SMT.


4. Επανακυκλοφορία που συγκολλά: Η λειτουργία της είναι να λειώσει την κόλλα ύλης συγκολλήσεως, έτσι ώστε η επιφάνεια τοποθετεί τα συστατικά και ο πίνακας PCB συνδέεται σταθερά από κοινού. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιούμενος είναι ένας φούρνος επανακυκλοφορίας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη μηχανή τοποθέτησης στη γραμμή παραγωγής SMT.

 

5. Οπτική επιθεώρηση AOI: Η λειτουργία της είναι να επιθεωρήσει την ποιότητα συγκόλλησης και την ποιότητα συνελεύσεων του συγκεντρωμένου πίνακα PCB. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιούμενος είναι αυτόματη οπτική επιθεώρηση (AOI), και η ποσότητα διαταγής είναι συνήθως περισσότερο από δεκάδες των χιλιάδων, και η μικρή ποσότητα διαταγής επιθεωρείται με το χέρι. Η θέση μπορεί να διαμορφωθεί σε μια κατάλληλη θέση στη γραμμή παραγωγής σύμφωνα με τις ανάγκες της ανίχνευσης. Μερικοί είναι πριν από τη συγκόλληση επανακυκλοφορίας, μερικοί είναι μετά από τη συγκόλληση επανακυκλοφορίας.

 

6. Συντήρηση: Η λειτουργία της είναι να επισκευάσει τον πίνακα PCB που έχει αποτύχει. Τα εργαλεία χρησιμοποιούμενα είναι συγκολλώντας σίδηρος, σταθμός επανάληψης, κ.λπ. που διαμορφώνονται μετά από την οπτική επιθεώρηση AOI.


7. Διασπασμένος πίνακας: Η λειτουργία της είναι να χωρίσει τον πολυ-συνδεμένο πίνακα PCBA έτσι ώστε μπορεί να χωριστεί για να διαμορφώσει ένα μεμονωμένο άτομο. Γενικά, η β-περικοπή και η κοπή μηχανών χρησιμοποιούνται.

 

8. Αλέθοντας πιάτο: Η λειτουργία της είναι να αλέσει τα μέρη σαλιασμάτων για να τους καταστήσει ομαλούς και επίπεδους.

 

9. Πλύση πινάκων: Η λειτουργία της είναι να αφαιρέσει τα υπολείμματα συγκόλλησης επιβλαβή στο ανθρώπινο σώμα στο συγκεντρωμένο πίνακα PCB, όπως η ροή. Διαιρείται σε χειρωνακτικό καθαρισμό και καθαρισμό πλυντηρίων, και η θέση δεν μπορεί να καθοριστεί, on-line ή off-$l*line.
Τα πλεονεκτήματα SMT επιδιορθώνουν την επεξεργασία:

Υψηλή πυκνότητα συνελεύσεων, μικρό μέγεθος και ελαφρύς των ηλεκτρονικών προϊόντων.

Υψηλή αξιοπιστία και ισχυρή αντίσταση σεισμού. Το κοινό ποσοστό ατέλειας ύλης συγκολλήσεως είναι χαμηλό.

Καλά χαρακτηριστικά υψηλής συχνότητας. Μειωμένη ηλεκτρομαγνητική και παρέμβαση ραδιοσυχνότητας.

Είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί η αυτοματοποίηση και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα παραγωγής. Μειώστε τις δαπάνες από 30% σε 50%. Εκτός από το υλικό, την ενέργεια, τον εξοπλισμό, το εργατικό δυναμικό, το χρόνο, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. JOY Liang
Τηλ.: : +8613424013606
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)